Make your dreams real

 

Dit ben ik. Roxanne, 30 jaar, moeder van Jesse en vrouw van Johan. Samen wonen we in Zwolle, waar ik ben geboren en getogen. Mijn hoofd staat altijd aan, vol met ideeën en ik denk dat ik altijd alles zelf wel kan en mijzelf alles kan aanleren. Zo bouwde ik mijn eigen fotografie bedrijf op:
"Moments by Wolf" en nu mijn eerste kinderboek:
"Net zoals Sill".

"Net zoals Sill"  is een boek met een boodschap. Een boodschap voor kinderen die net zoals mijn zoontje Jesse een ouder hebben die niet altijd thuis is.

 

Toen zijn papa in 2021 een aantal weken van huis was voor zijn werk, vond Jesse dit maar lastig te begrijpen.

Ik ben toen op zoek gegaan naar een boek dat ging over een ouder die regelmatig van huis is. Jesse en ik zijn namelijk gek op boeken. Ik vond allerlei boeken: boeken over soldaten, over uitzendingen en over het overlijden van een ouder. Helaas sloot niets echt aan op wat ik zocht.

 

Dat was het begin van mijn droom. Hoe tof zou het zijn als ik dat kinderboek zelf zou gaan maken!! En zo begon mijn reis in 2021, op weg om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Het was voor mij de eerste keer dat ik een kinderboek schreef en omdat het zo’n persoonlijk verhaal is, wilde ik graag betrokken zijn en het hele proces zelf in eigen handen houden. Zo zocht ik alles zelf uit. Van een drukker, tot waar een boek aan moet voldoen, van een illustrator tot het uitgeven van een boek.

 

En dan nu 1 jaar later, oktober 2022 is hij daar: "Net zoals Sill"